Aniversari

(Opció smashcake pel 1r any)

Aquests tipus de sessions les realitzo a l'estudi amb decoració com si fos una petita festa d'aniversari, però sempre amb tons suaus i sense ser gaire carregada. El que ens agrada és reflectir l'infant amb naturalitat, sense disfresses i que la decoració, roba i el que l'envolta no li prengui protagonisme.

Com funciona

___

La sessió es realitza al meu estudi de Terrassa on disposo de tot el necessari per dur-la a terme, i té una durada d'uns 30 minuts. Com pots veure a la meva galeria, sempre faig servir guarniments amb tons suaus perquè no prenguin protagonisme als infants. En cas de ser la sessió pel seu primer aniversari, comencem amb unes fotografies sense pastís i després l'afegim a l'escenari perquè toquin, experimentin i s'ho passin pipa. En cas que el nen o la nena no vulgui tocar el pastís o no el vulgui a l'escenari, el retirarem i seguirem fent fotografies sense ell. Però mai els farem passar una mala estona només per aconseguir fotografies empastifats.

En quin moment és millor fer la sessió

___

Les sessions amb pastís (smashcake) les realitzem en el primer any del nadó. En cas que vulgueu fer-la per celebrar els dos anys o consecutis, hi haurà decoració però no pastís.

Què necessiteu per la sessió

___

Per fer la sessió del 1r any només cal que els nadons portin un pantaló curt, texà o calceta que els tapi el bolquer. Si voleu que vagi vestit llavors us recomanem tons suaus, sense ratlles, quadres o estampats cridaners. No volem que la roba prengui protagonisme a l'infant, però heu de tenir en compte que el més possible és que es taqui amb el pastís. També caldrà que porteu una tovallola per eixugar-los en cas que els hàgem que banyar.

Si el vostre fill o filla pateix alguna intolerància, caldrà que porteu vosaltres el pastís sense que això repercuteixi en el preu de la sessió.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions d'aniversari compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 135 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats