TERMES D'ÚS
Les pàgines web allotjades sota aquest domini són d'accés públic i gratuït.
L'usuari haurà de fer ús de tot això de conformitat amb el present Termes d'ús, la llei i l'ordre públic. El titular d'aquesta web no assumirà cap responsabilitat que derivi de l'ús indegut, incorrecte il·lícit de la mateixa i / o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa.

EVA RUIZ RODRIGUEZ és titular de tots els drets sobre aquesta pàgina web i dels elements que conté, incloent-hi els textos, gràfics, logotips, imatges o informació de caràcter personal que es pot publicar sota el consentiment de l'afectat. L'usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre de cap manera el material objecte d'aquests drets sense el consentiment previ i per escrit del seu titular.

Aquesta pàgina web podria oferir enllaços a recursos o llocs d'Internet aliens al present. La finalitat d'aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en el web de destí. Per tot això, EVA RUIZ RODRIGUEZ declina tota responsabilitat derivada d'accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos.

EVA RUIZ RODRIGUEZ es reserva el dret a modificar unilateralment la configuració d'aquesta pàgina, els serveis en ella prestats o el contingut del present avís legal o la política de privacitat, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, sempre en compliment de la normativa vigent.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. IDENTIFICACIÓ
La present pàgina web és titularitat d'EVA RUIZ RODRIGUEZ, amb domicili a Terrassa.

2.-INFORMACIÓ RECOLECTADA
Rebem, recollim i emmagatzemem qualsevol informació que ingressiS en el nostre lloc web o ens proporciones d'una altra manera. Podem fer servir eines de programari per mesurar i recopilar informació de la sessió, inclosos els temps de resposta de la pàgina, la durada de les visites a determinades pàgines, la informació d'interacció de la pàgina i els mètodes utilitzats per navegar fora de la pàgina. També recopilem informació, en cas d'omplir el formulari de contacte o enviar correu electrònic, d'identificació personal (incloent nom i correu electrònic); detalls de pagament (si es realitza per Paypal), comentaris, suggeriments, ressenyes de productes, recomanacions i perfil personal.

3.- CONFIDENCIALITAT DE LES DADES
Les seves dades personals seran tractades amb la màxima confidencialitat, havent adoptat, la responsable del fitxer, les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la confidencialitat i seguretat de les dades personals, evitant la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

4.- DESTINATARIS I FINALITAT DE LA INFORMACIÓ
EVA RUIZ RODRIGUEZ únicament recull les dades personals que considera imprescindibles per poder dur a terme la seva activitat i per enviar-li informacions comercials i publicitàries que puguin ser del seu interès, per qualsevol dels mitjans de comunicació existents.

Recopilem aquesta informació personal i no personal per als següents propòsits:
- Per proporcionar i operar els Serveis;
- Per poder contactar als nostres visitants i usuaris amb avisos generals i personalitzats relacionats amb el servei i missatges promocionals;
- Per crear dades estadístiques agregades i altra informació no personal agregada i / o deduïda, que nosaltres o els nostres socis comercials puguem utilitzar per proporcionar i millorar els nostres serveis respectius;
- Per complir amb les lleis i regulacions aplicables.

 

5.- ENMAGATZEMATGE DE LES DADES

La nostra empresa està allotjada a la plataforma Wix.com. Wix.com ens proporciona la plataforma en línia que ens permet vendre't els nostres productes i serveis. Les teves dades poden emmagatzemar a través de l'emmagatzematge de dades de Wix.com, les bases de dades i les aplicacions generals de Wix.com. emmagatzemen les dades en un lloc segur darrere d'un tallafocs.
Totes les passarel·les de pagament directe ofertes per Wix.com i utilitzades per la nostra companyia s'adhereixen als estàndards establerts per PCI-DSS administrats pel PCI Security Standards Council, que és un esforç conjunt de marques com Visa, Mastercard, American Express i Discover . Els requisits de PCI-DSS ajuden a garantir el maneig segur de la informació de la targeta de crèdit per part de la nostra botiga i els seus proveïdors de serveis.

6.- DRET DEL TITULAR
En tot cas, vostè pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Si no vols que processem les dades, contacteu-nos a eva@labicicletavermella.cat.


6.- CONSENTIMENT DEL TITULAR
Assabentat i conforme amb l'exposat en la present Política de Privadesa, amb l'enviament de les seves dades, consenteix expressament i autoritza a EVA RUIZ RODRIGUEZ, perquè tracti les dades personals que voluntàriament li proporciona. Vostè considera que aquestes dades són idònies per a la realització d'aquests fins, sense resultar, a parer seu, excessius i impertinents, d'acord amb la finalitat que se li ha comunicat en la present clàusula. Al seu torn, manifesta que les dades enviades per vostè són exactes i es compromet a notificar qualsevol modificació dels mateixos en el mínim termini possible.

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats