Fa molta il.lusió veure els petits que fa dos dies eren nadons, amb els seus nous germanets. I de cop i volta sembla que s'han  fet molt grans, encara que continuen sent petits també.

Avui tenim un petit resum de la sessió de la Queralt amb la seva germaneta i els seus...

L'Adrian coneix l'estudi des de ben petitó i cada any fem una sessió per anar reflectint el seu creixement. I què voleu que us digui? Cada any que passa està més guapo i més divertit!

Avui us porto un nou exemple que no cal que els petitons i petitones de pocs dies estiguin ben adormits. Perquè amb aquests ulls tan oberts com els de la Nina també tenim fotografies precioses i que seran un gran record. Així que no us preocupeu si veniu a l'estudi i e...

Avui us porto un petit resum de la sessió de dos germans guapíssims i que ja fa temps que coneixem. Ens agrada veure'ls créixer i poder crear aquests records tan bonics.

Les sessions infantils són estonetes que compartim normalment amb els nens i nenes, però si hi ha te...

Feia dies que no venia una panxeta al blog. Avui us vull ensenyar un petit resum de la sessió d'embaràs a l'estudi de l'Anna.

Les sessions d'embaràs són un bonic record, cal tenir algunes fotos de la panxulina perquè quan els nostres fills van creixent, tenen la curiosi...

Please reload

Articles recents
Please reload

Una fotografia ha de ser agradable, alegre i bonica. Ja hi ha moltes coses avorrides a la vida.

(Auguste Renoir)

Categories
Cursos de fotografia
Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats