Comunions

La primera comunió és molt especial per als petits, una gran festa. A La Bicicleta Vermella volem reflectir aquest dia tan especial amb fotografies naturals, alegres, espontànies i que no mostrin posats forçats  amb els quals els vostres fills no es reconeixeran.

Com funciona

___

 

Les sessions de comunió es poden realitzar tant a l'estudi com en exterior. També podeu contractar ambdós tipus de sessions si ho desitgeu, així com paquets de només arxius digitals o amb àlbum, recordatoris, etc.

En quin moment és millor fer la sessió

___

 

Els reportatges es realitzen unes setmanes abans del dia de la comunió per tal que, quan arriba la data assenyalada, ja disposeu d’aquestes fotografies i les pugueu regalar als vostres familiars i amics com a recordatori d’aquest dia tan especial per als vostres fills.

Fotografies del mateix dia de la comunió

___

 

A La Bicicleta Vermella només realitzem reportatges del mateix dia de la comunió, cerimònia i/o festa, quan aquesta es realitza a Terrassa o rodalia (Viladecavalls, Les Fonts, Matadepera) i per un màxim de dues hores.

Què necessiteu per la sessió

___

Si la sessió es realitza a l'estudi, els nens i les nenes es podran vestir allà, però si la realitzem en exterior, caldrà que vinguin ja vestits de casa. Si contracteu sessió d'estudi i d'exterior, les dues es realitzen el mateix dia i, per tant, es podran vestir a l'estudi. Si els pares voleu que us fotografiem amb els vostres fills, us recomanem que vestiu amb roba de tons neutres que no cridi massa l'atenció i no us prengui protagonisme, ni a vosaltres ni als vostres fills o filles.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions de comunió compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 115 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data. Les places per sessions de comunió són molt limitades.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats