Embaràs

L'embaràs és un moment únic i molt íntim per a una dona. El neguit de l'espera, la il·lusió per veure la seva carona, les ganes de comptar-li els dits de les mans, dels peus... tot forma part d'una aventura preciosa i que, encara que no ho sembli, passa volant. Val la pena tenir un record d'aquests nou mesos tan especials de la vida d'una mare. Aquestes sessions són molt naturals on busco reflectir aquesta il·lusió, aquesta felicitat, sigui només amb la futura mare o acompanyada del pare o d'altres fills si el futur tresor té germanets.

Com funciona

___

 

Podem realitzar la sessió a l'estudi o en exterior, al vostre gust. I la podem fer acompanyant la mare amb el pare o altres fills en cas que en tingui. Aquestes sessions tenen una durada de 30 a 45 min.

En quin moment és millor fer la sessió

___

Recomanem realitzar la sessió d'embaràs a partir de la setmana 30 o 32, ja que és el moment que la panxa està més rodoneta i la mare no està tan inflada per les hormones com els dies just abans del part.

Què necessiteu per la sessió

___

Per la sessió d'embaràs et recomano portar una camisa o jaqueta que es pugui obrir en cas que vulguem fotografiar la panxa en la seva pell. La roba ha de ser de to neutre, sense estampats, ratlles o colors molt cridaners. Si ho desitgeu, podeu portar joguines, sabatetes o qualsevol cosa del futur nadó i les inclourem en algunes fotografies.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions d'embaràs compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 110 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats