Familiar

En les sessions familiars ens agrada captar la relació entre pares i fills, són dinàmiques i molt naturals. En fer-les en exterior, els nens i les nenes se senten més lliures i interactuen més amb la mare i el pare. D'aquesta manera podem transmetre la complicitat en imatges.

Com, quan i on

___

 

Realitzem la sessió en exterior per un màxim de 5 persones. Aquestes sessions tenen una durada de 45 a 60 min. i les realitzem de dilluns a divendres al matí. També podrà ser a la tarda d'abril a octubre, depenent de la disponibilitat horària. Ens agrada fer aquestes sessions al Parc de Sant Jordi o bé als jardins de la Casa Alegre. Però si teniu un lloc preferit o la voleu fer a casa, podeu consultar disponibilitat sempre que sigui a Terrassa.

Què necessiteu per la sessió

___

Per la sessió familiar us recomano vestir amb roba de to neutre, sense estampats, ratlles o colors molt cridaners. És molt important que la roba no us prengui protagonisme.

Contractació i reserva

___

Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi per acordar data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

Què inclou la sessió

___

La sessió inclou el temps emprat per la fotògrafa en la sessió, que serà de 45 a 60 min. aproximadament i 30 arxius en alta resolució que us enviarem al vostre correu per wetransfer en un termini de dos dies laborables. Aquests arxius estaran ajustats de llum i color però no es faran retocs exagerats, i seran els millors de la sessió escollits per la fotògrafa. Amb aquests arxius podreu fer còpies, ampliacions, àlbums i tot el que desitgeu pel vostre compte.

Preu

___

El preu de la sessió és de 280 €.*

*En cas de ser més de 5 persones del mateix nucli familiar, consulteu.

Per a sessions amb avis i/o tiets, mireu les sessions familiars amb avis.

 

 

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats