Famílies

Les sessions familiars acostumem a fer-les en exterior i captem la relació entre pares i fills, són dinàmiques i molt naturals. També podem fer-les a l'estudi, on seran més posades però sense perdre el nostre objectiu de mostrar el vincle entre tots els membres de la família.

Com funciona

___

 

Per qüestions d'espai, preferim realitzar les sessions familiars en exterior. D'aquesta manera els nens també se senten més lliures i les expressions són sempre més naturals. Però si desitgeu una sessió en estudi, també la podrem realitzar, tenint en compte que les fotografies seran més posades.

També podem fer aquestes sessions amb tiets, cosins, avis i tota la família. De fet, les sessions familiars, junt amb les de nounat, són els productes més escollits pels vals de regal, ja que als avis els encanta fer-se fotografies amb els néts i les nétes. Les sessions amb els avis i tiets sí que es realitzen sempre en exterior.

 

En quin moment és millor fer la sessió

___

Si voleu reservar una sessió en estudi, la podem realitzar en qualsevol moment de l'any, però si la voleu realitzar en exterior, és preferible que no sigui a l'hivern, ja que portem massa capes de roba i els abrics seran més protagonistes que vosaltres. Primavera o tardor són moments ideals.

Què necessiteu per la sessió

___

Perquè la roba no us prengui protagonisme, recomanem usar tons suaus, sense ratlles, estampats o colors molt cridaners. No necessiteu res més, només ganes de que us faci fotografies i de passar-vos-ho molt bé.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions familiars compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 230 € o 250 € si es tracta de sessió amb avis i/o tiets. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats