Infantil

Les sessions infantils  les podem realitzar a l'estudi o en exterior, al vostre gust. Són sessions dinàmiques, fresques i amb un resultat molt natural amb escenaris neutres, si són a l'estudi, on els nens siguin els protagonistes. Sempre busco captar la persona com és, sense disfresses, els seus gestos, la seva mirada.

Com funciona

___

Les sessions infantils es poden realitzar al meu estudi de Terrassa on disposo de tot el necessari per dur-la a terme o bé en exterior, i té una durada d'uns 30-45 minuts. Com pots veure a la meva galeria el resultat és unes fotografies amb tons neutres i molt naturals, sense disfresses ni farbalans.

En quin moment és millor fer la sessió

___

Sempre és bon moment per a reservar una sessió infantil i, contractant una cada any, podem veure amb imatges com els nostres petits es van fen grans.

Què necessiteu per la sessió

___

Per tenir unes fotografies naturals i atemporals, us recomano vestir els nens i nenes amb tons suaus, sense quadres, ratlles, dibuixos o estampats que cridin massa l'atenció i els prenguin protagonisme. Un texà i una samarreta blanca és ideal per no complicar-nos. Els protagonistes són ells, els seus gestos i els seus somriures. La resta és merament accessori.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions d'aniversari compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 115 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats