Nadons

(de 4 a 18 mesos)

Aquests tipus de sessions les realitzo a l'estudi o, si voleu, també es poden dur a terme a l'exterior quan el nadó ja s'aguanta assegut.

Són sessions dinàmiques, fresques i amb un resultat molt natural. Sempre busco captar els nadons tal com són, sense disfresses, els seus gestos, la seva mirada.

Com funciona

___

La sessió es realitza al meu estudi de Terrassa on disposo de tot el necessari per dur-la a terme, i té una durada d'entre 30 i 45 minuts. Com pots veure a la meva galeria, sempre faig servir tons suaus i sense guarniments ni disfresses. Si ho prefereixes, també podem fer la sessió en exterior, sempre que el nadó s'aguanti assegut.

En quin moment és millor fer la sessió

___

A la Bicicleta Vermella no tenim normes en quant l'edat dels nadons però recomanem que, si no teniu pressa, concerteu la sessió a partir dels 6 o 7 mesos d'edat, quan ja poden estar asseguts sense ajuda, gategen i interactuen més. De tota manera, també fem les sessions a nadons més petits i ens ajudem de cistells o coixins perquè s'estiguin tranquils.

Què necessiteu per la sessió

___

Per fer la sessió només cal que els nadons portin un pantaló curt, texà o calceta que els tapi el bolquer. Si voleu que vagi vestit llavors us recomanem tons suaus, sense ratlles, quadres o estampats cridaners. No volem que la roba prengui protagonisme a l'infant.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions de nadons compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 115 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats