Nounats

(des dels primers dies als 3 mesos d'edat)

Les meves sessions de nounat reflecteixen naturalitat. És important que sàpigues que jo no forçaré mai al nadó perquè s'adormi. N'hi ha que són exploradors nats i tenen els ulls ben oberts així que ens adaptarem a la situació. No perdrem hores i hores per adormir-lo ni el posarem en postures antinaturals ni estranyes, sempre primarà la naturalitat i, per damunt de tot, el confort i la seguretat del nadó. Com a resultat tindrem una sessió dolça i natural.

Com funciona

___

La sessió es realitza al meu estudi de Terrassa on disposo de tot el necessari per dur-la a terme, i té una durada d'entre 60 i 90 minuts, però sempre ens adaptem al ritme del nadó i prendrem un descans sempre que necessiti braços de la mare o alletament. Com pots veure a la meva galeria, sempre faig servir tons suaus i sense guarniments ni disfresses, com a molt acompanya al nadó a les fotografies un gorret o un petit nino. I podrem fer fotografies amb la mare, el pare i germans en cas que en tingui.


La seguretat per nosaltres és molt important i per realitzar aquestes sessions sempre hi som dues persones, la fotògrafa i una monitora infantil, amb àmplia experiència en nadons i menuts.

En quin moment és millor fer la sessió

___

A la Bicicleta Vermella no tenim normes en quant l'edat dels nadons, fem les sessions en els seus primers dies o quan ja tenen dos mesos. El més important és que la mare es recuperi i tant ella com el seu petit o petita s'adaptin al món que els envolta i es coneguin. Establir la lactància no és fàcil, recuperar-se d'un part, tampoc, i el que no volem és que pensar que tenen una sessió contractada i que només tenen una setmana o deu dies per fer-la els suposi un estrès. Les fotografies seran un bonic record amb els primers dies o amb el primer mes de vida, i ens adaptem al nadó, ja estigui despert o adormit. Si dorm, podrem jugar més amb les postures, en cas contrari les fotografies no seran tan posades però seran també molt boniques i naturals, que de fet són les que reflecteixen millor el nostre estil.

Què necessites per la sessió

___

Per fer la sessió necessites portar poca cosa. El teu nadó, és clar, bolquers de recanvi i, en cas que no prengui lactància materna, el necessari per fer-li un biberó per si tingués gana. Si el nadó fa servir xumet per relaxar-se, no te l'oblidis.

Si vosaltres voleu participar també a les fotografies, us recomano que porteu roba en tons suaus, sense ratlles, estampats o colors cridaners. En cas de dubte el millor és una samarreta o camisa blanca o negra.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets compostos per arxius digitals en alta resolució, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 145 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data. Si el vostre nadó encara no ha nascut, tindrem en compte la data prevista del part i sempre tindreu preferència davant d'aquelles sessions que no hagin reservat abans que vosaltres. Un cop neixi m'haureu d'avisar per trobar una data que ens vagi bé a ambdues parts o bé per quan desitgeu realitzar la sessió si no us ve de gust venir en els seus primer dies.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats