Primer aniversari

(Smashcake)

Aquests tipus de sessions les realitzo a l'estudi amb decoració com si fos una petita festa d'aniversari, però sempre amb tons suaus i sense ser gaire carregada. El que ens agrada és reflectir el nadó amb naturalitat, sense disfresses i que la decoració, roba i el que l'envolta no li prengui protagonisme.

Com funciona

___

La sessió es realitza al meu estudi de Terrassa on disposo de tot el necessari per dur-la a terme, i té una durada d'uns 30 minuts. Com pots veure a la meva galeria, sempre faig servir guarniments amb tons suaus perquè no prenguin protagonisme als infants. Primer fem unes fotografies sense pastís i després l'afegim a l'escenari perquè toquin, experimentin i s'ho passin pipa. En cas que el nen o la nena no vulgui tocar el pastís o no el vulgui a l'escenari, el retirarem i seguirem fent fotografies sense ell. Però mai els farem passar una mala estona només per aconseguir fotografies empastifats.

En quin moment és millor fer la sessió

___

Aquestes sessions les realitzem en el primer any del nadó. En cas que vulgueu fer-la per celebrar els dos anys o consecutis, hi haurà decoració però no pastís.

Què necessiteu per la sessió

___

Per fer la sessió només cal que els nadons portin un pantaló curt, texà o calceta que els tapi el bolquer. Si voleu que vagi vestit llavors us recomanem tons suaus, sense ratlles, quadres o estampats cridaners. No volem que la roba prengui protagonisme a l'infant, però heu de tenir en compte que el més possible és que es taqui amb el pastís. També caldrà que porteu una tovallola per eixugar-los en cas que els hàgem que banyar.

Si el vostre fill o filla pateix alguna intolerància, caldrà que porteu vosaltres el pastís sense que això repercuteixi en el preu de la sessió.

Contractació i reserva

___

A la Bicicleta Vermella comptem amb diversos paquets per sessions d'aniversari compostos per arxius digitals, i també paquets amb arxius i material imprès com àlbums, quadres en fusta, foams, etc. i a partir de 110 €. Si voleu reservar una sessió, caldrà que us poseu en contacte amb mi perquè us pugui fer arribar la informació i, un cop acordada una data i una hora, haureu de fer una reserva a compte per formalitzar aquesta data.

NO T'HO PENSIS, CONTACTA ARA

Tornar a dalt

@ 2010-2019 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats