Fotografia de nadons a Terrassa - El petit Jan

 

De vegades, en les sessions familiars, quan dic que la farem a l'estudi, els clients s'espanten una mica. Hi ha qui encara recorda aquells estudis de la nostra infantesa, en els que totes les fotos eran ben posades, ben pentinadets amb la ratlla al mig i gairebé sense respirar. Per sort, la fotografia ha avançat i hi ha canviat molt. El fer una sessió a l'estudi no és equivalent que sigui seriosa, posada i ben planxada. 

I aquí tenim una petita mostra d'unes de les últimes sessions que he fet. Vull aprofitar per agrair a l'Aina i en Javi que em permetin publicar aquestes fotos tan boniques. Gràcies a clients com ells la meva feina es pot mostrar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats