Sessió d'aniversari a Terrassa - Biel, 1 any

Ja ha passat un any d'ençà que en Biel va venir a l'estudi a fer-se les seves primeres fotos. Llavors ja era un nen despert, amb els ulls ben oberts i sense perdre detall de tot el que passava al seu voltant. Un any després he pogut confirmar que no ens equivocàvem, segueix sent un nen eixerit i guapíssim. A la sessió s'ho va passar pipa, no va dubtar en cap moment que era un dia especial, el seu dia, i va fer tots els honors destrossant el pastís, embrutant-se i gaudint com el que és, un nen.

Moltes felicitats, petit Biel, i espero poder seguir veient com creixes.

 

 

 

 

Guardar

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats