Fotografia familiar a Terrassa - Diversió a l'estudi

Quan hem de realitzar una sessió, les famílies sempre em pregunten com han de vestir, què han de portar a l'estudi. Jo sempre els recomano el mateix: tons suaus, neutres, que no siguin cridaners, sense ratlles, quadres, estampats exagerats o logotips que cridin molt l'atenció. Per què? Perquè si no, el que passa, és que és la roba qui crida l'atenció i hem de pensar que els protagonistes heu de ser vosaltres. Les fotografies, en la meva opinió, han de ser el més 'atemporals' possible, d'aquesta manera no ens cansem mai de veure-les i més si les volem penjar en un lloc d'honor a casa.

La sessió de la Mariona i família va ser molt bonica, però a més, la Mariona va tenir molta cura a l'hora d'escollir la roba per tots quatre i clar, el resultat és encara més armoniós.

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats