Fotografia de nounats a Terrassa - El petit Víctor

Pel petit Víctor vam haver d'esperar un parell de mesos per fer la seva sessió de nounat però igualment el resultat ha estat preciós.

Sempre aconsello que les sessions de nounat es portin a terme dins dels primers 10 o 15 dies del nadó, però de vegades, per circumstàncies, això no pot ser. Però no passa res! Podem fer la sessió al primer mes, al segon, al tercer... el més important és que tingueu un bonic record de les seves primeres setmanes de vida perquè el temps passa volant i aquests petitons canvien a la velocitat de la llum.

Hem de tenir en compte, però, que no seran les mateixes fotografies, ja que és habitual que a partir dels primers 15 dies ja no s'adormin i hi ha postures que no els agraden. Mentre tinguem això present i ens adaptem al seu ritme i al que el nadó vulgui fer en el moment de la sessió, el resultat sempre serà un èxit.

 

I la petita Carme també havia de ser protagonista, clar que sí, ara que és la reina de la casa i tindrà cura del petit príncep :)

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats