Fotografia d'embaràs i nounats a Terrassa - Àgata

En l'article d'avui us mostro tot d'una un resum de sessió d'embaràs i de nounats a l'estudi, amb la petita Àgata, protagonista de totes les fotos, començant dins la panxeta de la seva mare...

 

Si esteu interessats a reservar aquestes sessions cal que us poseu en contacte amb mi abans de la setmana 30 d'embaràs, així podrem trobar un dia per fer la primera sessió abans que neixi i després podrem guardar agenda per quan ja el petit o la petita ja hi hagi nascut i tingui, preferiblement, uns 15 dies com a molt. En aquest cas l'Àgata ja tenia més d'un mes, però com ja us he explicat en varis articles anteriors, no passa res, el resultat de la sessió també és molt bonic i un preciós record.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats