Fotografia de nounats a Terrassa - El petit Mateo

Us presento a un bombonet de tan sols 2 mesos, despert i preciós. La sessió d'en Mateo va ser com una sessió de nounat, encara que ja hagués passat els primers 15 dies de lluny, la diferència principal, jo crec, és que amb dos mesos ja no s'adormen o no ho fan tan fàcilment com quan tenen poquets dies. Però el ritme de la sessió és el mateix. Hem de parar quan tenen gana, quan hi ha algun 'accident' sobre la manta, o quan el petit demana 'mimitos'. Al seu ritme sempre, i com a resultat, una sessió bonica i relaxada, un record preciós per quan en Mateo sigui gran i els seus pares vulguin recordar els seus primers mesos.

Benvingut al món, petit Mateo, no deixis mai de mirar amb aquests ulls tan oberts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats