Sessió d'aniversari a Terrassa - Júlia

En les sessions d'aniversari acostuma a haver-hi un pastís d'acord amb la decoració que hàgeu escollit, però de vegades hi ha petitons que no es volen acostar o embrutar-se. Jo sempre explico als pares que no passa res perquè igualment podem tenir un record preciós del seu primer anyet i no cal fer passar una mala estona als petits. Si es volen embrutar, perfecte, perquè els que ho gaudeixen s'ho passen pipa. Però si no volen, el retirem a un costat o l'amaguem, perquè n'hi ha que no el volen ni veure, i continuem la sessió. El més important és que ells s'ho passin bé, que no els atabalem, que no els obliguem a fer res que no volen. És com voler obligar-los a somriure o a mirar a càmera. Són nens i com tal són imprevisibles i s'ha de respectar el moment, la situació, el seu humor i el seu caràcter.

 

La Júlia no es volia acostar al pastís però és que ni calia, perquè només amb ella mateixa la sessió estava feta i el record és molt bonic.

 

 

 

Guardar

Guardar

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats