Fotografia familiar d'avis i néts

Crec que mai havia rigut tant en una sessió. M'encanta la família de l'Ivett, des del més gran al més menut, però he de confessar que em vaig enamorar de l'avi... des d'aquí, si em llegeixes, t'envio un petó gran!

Em va fer molta il.lusió fer aquesta sessió perquè a l'Ivette la conec des de fa molt temps virtualment però mai ens havíem vist en persona. Conèixer a tota la seva família, una família tan fantàstica, ha estat un regal ❤︎ i contribuir a crear aquests records per a ells, doncs que voleu que us digui, a una servidora l'omple d'orgull (carona amb galtes vermelletes).

 

Creo que nunca me había reído tanto en una sesión. Me encanta la familia de Ivette, desde el más mayor al más pequeño, pero he de confesar que me enamoré del abuelo... desde aquí, si me lees, te envío un gran beso!

Me hizo mucha ilusión hacer esta sesión porque conozco a Ivette desde hace mucho tiempo virtualmente, pero nunca nos habíamos visto en persona. Conocer a toda su familia, una familia tan fantástica, ha sido un regalo ❤︎ y contribuir a crear estos recuerdos para ellos, pues qué queréis que os diga, a una servidora le llena de orgullo (carita con mofletes coloraditos).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats