Fotografia primer aniversari Terrassa - Mateo

Avui és l'aniversari d'en Mateo, felicitats petit!!!

 

Les sessions d'aniversari són un bon record per a culminar el seu primer any, un any ple d'experiències, canvis, descobriments, alguna nit sense dormir, els primers ensurts amb cops i caigudes, el seu primer pastís...

 

Aquestes sessions són dinàmiques i molt divertides, primer fem fotos al petit o la petita sense pastís i després ja li ensenyem i que comenci la festa! N'hi ha nens que de vegades no el volen tocar, com he explicat d'altres vegades, però no passa res, el més important és que ells estiguin còmodes i que gaudeixin de l'estona. I, sobretot, que tingueu un bonic record.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats