Fotografia de nounats a Terrassa - Enzo

Hi ha vegades que em trobo amb nadons que no puc deixar de mirar. Tenen un no sé què que què sé jo que m'atrapen. Em va passar amb l'Enzo. Potser va ser per la seva carona de nino, pel seu caràcter o ves a saber, però em va enamorar. Té un gest tan dolç que fa que contemplar-lo et relaxi i et faci sospirar.
 
I a més, és un record tan bonic! Sempre parlo dels records; direu que soc una pesada, però és que penso que és tan important fer-nos fotos i fer-ne als nostres petits! I quan són nounats ho són molt pocs dies i cal aprofitar-ho. Quan ja passa un mes ens trobem que ja estan 'més fets', que ja fan cara de nadó, i els seus primers dies, les seves arruguetes, la seva pell... ja no es torna a repetir.

 

Hay veces que me encuentro con bebés que no puedo dejar de mirar. Tienen un no sé qué que qué sé yo que me atrapan. Me pasó con Enzo. Quizás fue por su carita de muñeco, por su carácter o ves a saber, pero me enamoró. Tiene un gesto tan dulce que hace que contemplarlo te relaje y te haga suspirar.

 

Y además, es un recuerdo tan bonito. Siempre hablo de los recuerdos, diréis que soy una pesada, pero es que pienso que es tan importante hacernos fotos y hacérselas a nuestros pequeños. Y cuando son recién nacidos lo son muy pocos días y es necesario aprovechar. Cuando ya pasa un mes nos encontramos que ya están 'más hechos', que ya tienen cara de bebé, y sus primeros días, sus arruguitas, su piel... ya no se vuelve a repetir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardar

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats