Fotografia d'embaràs a Terrassa - Esperant la Mel

Heu vist quin nom més bonic que tindrà aquesta nena? MEL. És dolç, curt i amb força. No m'havia trobat mai amb aquest nom i em va fer somriure. Segur que la Mel farà honor a un nom tan bonic, n'estic segura.

 

Si voleu contractar una sessió d'embaràs, el més aconsellable és realitzar-la a partir de la setmana 30 o 32, d'aquesta manera la panxa ja està ben rodoneta i tindrem unes fotos ben boniques de record.

 

Us deixo ara amb un recull d'imatges de la sessió de la Lara i la Mel. Bé, la Mel encara és dins la panxa però també va ser la protagonista.

 

¿Habéis visto qué nombre tan bonito que tendrá esta niña? MEL. En catalán significa Miel. Es dulce, corto y con fuerza. No me había encontrado nunca con este nombre y me hizo sonreír. Seguro que Mel hará honor a un nombre tan bonito, estoy segura.

 

Si queréis contratar una sesión de embarazo, lo más aconsejable es realizarla a partir de la semana 30-32, de esta manera la tripita ya está bien redonda y tendremos unas fotos muy bonitas de recuerdo.

 

Os dejo ahora con un resumen de la sesión de Lara y Mel. Bien, Mel aún está en la tripita pero también fue la protagonista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats