Fotografia de nounats a Terrassa - Bessons

Quan venen bessons a l'estudi sempre estic més neguitosa del normal. No arriba a ser feina doble però sí que s'ha d'anar amb mil ulls. Per sort compto amb l'ajuda de la meva companya Iolanda, que és un sol i no se li escapa ni un detall. I també he de dir que en Gerard i la Carla ens ho van posar molt fàcil. Espero que el record que tindran aquestes fotografies sigui per sempre i que, quan siguin grans, les mirin amb molta estima, tanta com la que vaig posar jo al fer les fotografies.

 

Si voleu contractar una sessió de nounat, us recomano que no espereu al moment del naixement, és aconsellable reservar-la abans i d'aquesta manera ja la tindrem prevista a l'agenda. Després només m'haureu de trucar o enviar un missatge i acordarem el dia per venir a l'estudi.

 

Cuando vienen gemelos al estudio siempre estoy más nerviosa de lo normal. No llega a ser doble trabajo pero sí que tenemos que ir con mil ojos. Por suerte cuento con la ayuda de mi compañera Iolanda, que es un sol y no se le escapa ni un detalle. Y también debo decir que Gerard y Carla nos lo pusieron muy fácil. Espero que el recuerdo que tendrán con estas fotografías sea para siempre y que, cuando sean mayores, las miren con mucho cariño, tanto como el que puse yo al hacer las fotografías.

 

Si queréis contratar una sesión de recién nacido, os recomiendo que no esperéis al momento del nacimiento, es aconsejable reservarla antes, y de esta manera ya la tendremos prevista en la agenda. Después solo me tenéis que llamar o enviar un mensaje y acordaremos el día para venir al estudio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats