Fotografia d'embaràs a Terrassa

Si estàs embarassada i encara no t'has decidit a tenir un bonic record de la teva panxeta, aquestes fotos et convenceran. Pensa que, encara que els 9 mesos se't poden fer llargs desitjant veure la cara del teu nadó, passen més ràpid del què penses. Tenir un bonic record d'aquest moment de la vostra vida sempre és un encert.

 

No s'hi val a dir que et veus inflada, que no t'agrades, pel teu fill o filla sempre seràs la mare més bonica del món, sempre. I segur que li encantarà tenir un record de quan estava a la teva panxa.

 

Si estás embarazada y aún no te has decidido a tener un bonito recuerdo de tu tripita, estas fotos te convencerán. Piensa que, aunque los 9 meses se te pueden hacer eternos deseando ver la cara de tu bebé, pasan más rápido de lo que crees. Tener un bonito recuerdo de este momento de vuestra vida siempre es un acierto.

 

No vale decir que te ves hinchada, que no te gustas, para tu hijo o hija siempre serás la mamá más bonita del mundo, siempre. Y seguro que le encantará tener un recuerdo de cuando estaba en tu tripa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats