Sessions de Nadal a Terrassa - Victòria

Com cada any, comencem a preparar la campanya de Nadal. Ja fa dies que està en marxa i de fet ja hi ha molt poquetes places disponibles. Aquestes sessions les farem els dissabtes al matí durant tot el mes de Novembre, així que si vols tenir unes fotos ben boniques, et convido que et posis en contacte amb mi i reservis ja el teu espai a l'agenda.

 

Us vull deixar una mostra de les fotos que li vaig fer a la meva filla Victòria que ara ja té 4 anys i és tota una doneta. El decorat d'aquest any serà amb tons neutres com veureu, així que us aconsello, si veniu, que porteu els nens amb roba de tons similars, d'aquesta manera tot va en concordança i així tindreu unes fotos ben boniques per felicitar el Nadal.

 

. . . . . . . . . . .

 

Como cada año, empezamos a preparar la campaña de Navidad. Ya hace días que está en marcha y de hecho ya hay muy pocas plazas disponibles. Estas sesiones las haremos los sábados por la mañana durante el mes de Noviembre, así que si quieres tener unas fotos bien bonitas te invito a que te pongas en contacto conmigo y reserves ya tu espacio en la agenda.

 

Os quiero dejar una muestra de las fotos que le hice a mi hija Victòria que ya tiene 4 años y es toda una mujercita. El decorado de este año será en tonos neutros com veréis, así que os aconsejo, si venís, que traigáis a los niños con ropa de tonos similares, de esta manera todo va en concordancia y así tendréis unas fotos bien bonitas para felicitar la Navidad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats