Fotografia familiar a Terrassa - Amb la mare

Ja sabeu que fa unes setmanes, i amb motiu del Dia de la Mare, vam oferir unes sessions molt interessants. Doncs encara em falten fotos per mostrar-vos, perquè les heu de veure, sí, ja que són un record preciós que tindran els nostres fills en un futur. I cal que tinguin fotos amb la mare, perquè existim, perquè tenim cura d'ells, perquè els ajudem a créixer i a formar-se com a persones. I perquè, senzillament, som les seves mares.

No ens quedem rere la càmera: fem-nos fotos amb ells, si us plau. I si no en sabeu, o que us les faci la vostra parella us pot portar a la vora del divorci (creieu-me, sé de què parlo), veniu a l'estudi i us les faig jo encantada.
 
La Patrícia, a més, va ser la guanyadora del sorteig que vam fer i el resultat no podria haver estat millor!
 

 

Ya sabéis que hace unas semanas, y con motivo del día de la madre, ofrecimos unas sesiones muy interesantes. Pues aún me quedan fotos por mostraros, porque las tenéis que ver, sí, porque son un recuerdo precioso que tendrán vuestros hijos en un futuro. Y es necesario que tengan fotos con su madre, porque existimos, porque les cuidamos, porque les ayudamos a crecer y a formarse como personas. Y porque, sencillamente, somos sus madres.

 

No nos quedemos tras la cámara, hagámonos fotos con ellos, por favor. Y si no sabéis, o que os las haga vuestra pareja os puede llevar al borde del divorcio (creedme, sé de qué hablo), venid al estudio y os las hago yo encantada.

 

Patricia, además, fue la ganadora del sorteo que hicimos y el resultado no podría haber sido mejor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardar

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats