Fotografia de nadons a Terrassa - Ramon

Ja fa uns dies que aquest petitó va celebrar el seu primer anyet, però no vull deixar de mostrar-vos un resum de la seva sessió d'aniversari. És un exemple perfecte que no cal pastís per aquest tipus de sessió. Per què dic això? Perquè sovint passa que els petits, quan veuen el pastís, s'espanten. No es volen embrutar i forçar-los a fer-ho el que ocasiona és una situació molt estressant, primer per ells i després per la resta de persones que som a l'estudi. Si el nen o la nena comencen a plorar llavors la sessió s'ha de donar per acabada perquè ningú vol unes fotos de celebració amb nens espantats, oi que no? Penso que s'ha de tenir seny i ser pràctics. Si a casa els nens no acostumen a tocar el menjar o a embrutar-se és molt normal que a l'estudi, un entorn que no coneixen, no ho vulguin fer per molta gràcia que ens faci.

Sempre ho explico als pares: Pot passar que no el vulgui tocar o pot passar el contrari, però hem d'estar preparats per la seva reacció, sigui quina sigui, i actuar en conseqüència. El més important és tenir unes fotos boniques de record encara que siguin sense pastís.

 

Ya hace unos días que este pequeñín celebró su primer añito, pero no quiero dejar de mostraros un resumen de su sesión de cumpleaños. Es un ejemplo perfecto de que no es necesario pastel para este tipo de sesiones. ¿Por qué digo esto? Porque a menudo pasa que los pequeños, cuando ven el pastel, se asustan. No se quieren ensuciar y forzarlos a hacerlo lo que ocasiona es una situación muy estresante, primero para ellos y después para los que estamos en el estudio. Si el niño o la niña empiezan a llorar entonces la sesión se tiene que dar por terminada porque nadie quiere unas fotos de celebración con niños asustados, ¿verdad? Pienso que se debe tener sentido común y ser prácticos. Si en casa los niños no acostumbran a tocar la comida o a ensuciarse es muy normal que en el estudio, un entorno que no conocen, no lo quieran hacer por mucha gracia que nos haga.

Siempre lo explico a los padres: Puede pasar que no lo quiera tocar o puede pasar lo contrario, pero tenemos que estar preparados para su reacción, sea cual sea, y actuar en consecuencia. Lo más importante es tener unas fotos bonitas de recuerdo aunque sean sin pastel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats