Fotografia de nadons a Terrassa - Roger

CAT:

 

A mesura que van augmentant els membres d'una família van passant per l'estudi perquè els vagi coneixent. Hi ha famílies que, en tots aquests anys, els he conegut fins a 4 fills, un rere l'altre.

 

És molt important tenir fotos de cadascun d'ells i amb els seus germans perquè serà un regal preciós que sempre tindran quan siguin grans. Fem mil fotos amb el mòbil, jo també, però quantes d'aquestes les conservem? Quantes les podem imprimir, posar en un marc o bé fer un àlbum? Ben poques.

Es queden oblidades al mòbil, de vegades inclús les perdem, o les pugem a l'iCloud o on sigui i allà es queden 'in eternis'.

 

Contracteu sessions pels vostres fills. No cal fer una gran despesa. A l'estudi, tenim els preus adaptats a tona mena de butxaques perquè ningú es quedi sense aquest regal.

 

ESP:

 

A medida que van aumentando los miembros de una familia van pasando por el estudio para que los vaya conociendo. Hay familias que, en todos estos años, les he conocido hasta 4 hijos, uno tras otro.

 

Es muy importante tener fotos de cada uno de ellos y con sus hermanos, porque será un regalo precioso que siempre tendrán cuando sean mayores. Hacemos mil fotos con el móvil, yo también, pero ¿cuántas conservamos? ¿cuántas las podemos imprimir, poner en un marco o hacer un álbum? Bien pocas. Se quedan olvidadas en el móvil, a veces incluso las perdemos, o las subimos a la nube y allí se quedan 'in eternis'.

 

Contratad sesiones para vuestros hijos. No es necesario realizar un gran gasto, en el estudio tenemos precios adaptados para todos los bolsillos para que nadie se quede sin este regalo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats