Fotografia d'embaràs a Terrassa - Rut

La meva filosofia es basa en la senzillesa de les imatges, ja ho he explicat d'altres vegades. I en les sessions d'embaràs no és diferent. Només cal la futura mare, la seva panxolina i, si li ve de gust, el pare o d'altres fills que es puguin tenir. Però no necessitem vestits de festa voluminosos, corones, disfresses, ni res que pugui prendre protagonisme. Els records han de ser nets, que veiem la imatge i no ens perdem en colors innecessaris o en guarniments que, d'aquí a un temps, ben segur que hauran passat de moda.

 

Tu, la teva panxa i jo amb la meva càmera. No necessitem res més. I aprofito per recordar-te que si reserves la teva sessió pel setembre durant aquest estiu podràs gaudir d'un 15% de descompte. Pots veure les condicions a l'apartat de promocions de la web.

 

Mi filosofía se basa en la sencillez de las imágenes, ya lo he explicado otras veces. Y en las sesiones de embarazo no es diferennte. Solo necesitamos la futura madre, su tripita y, si le apetece, el padre y otros hijos que puedan tener. Pero no necesitamos vestidos de fiesta voluminosos, coronas, disfraces, ni nada que pueda quitar protagonismo. Los recuerdos deben ser limpios, que veamos la imagen y no nos perdamos en colores innecesarios o en adornos que, de aquí a un tiempo, seguro que habrán pasado de moda.

 

Tú, tu tripita y yo con mi cámara. No necesitamos nada más. Y aprovecho para recordarte que si reservas tu sesión para Septiembre durante este verano, podrás disfrutar de un 15% de descuento. Puedes ver las condiciones en el apartado de promociones de la web.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardar

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats