Fotografia infantil a Terrassa - Victòria

Avui em permetreu presumir una mica de filla, que ja feia molt temps que no ens regalàvem una sessió a casa. Quan vaig trobar aquest fons de llit ja vaig veure a la meva filla posant entre llençols, amb la seva trena i els cabells despentinats... I penso que la vaig encertar perquè no podia aconseguir un resultat més dolç i bonic. Aquestes fotos reflecteixen tal com és ella i em sento feliç al pensar que estic posant el meu granet de sorra en els seus records de futur.

 

Si voleu aprendre a fer fotos als vostres fills o millorar les fotos que els feu, sigui amb la càmera o amb el mòbil, el pròxim dia 17 de febrer, junt amb la meva companya Eli Rico, impartirem un curs de fotografia infantil a Terrassa. Aquí teniu tota la informació: CURS DE FOTOGRAFIA INFANTIL DREAMS.

 

Ara us deixo amb les fotos de la meva petita Victòria.

 

Hoy me vais a permitir presumir un poco de hija, hacía mucho tiempo que no nos regalábamos una sesión en casa. Cuando encontré este fondo de cama ya me imaginé a mi hija posando entre sábanas, con su trenza y su pelo despeinado... Y creo que acerté porque no podía haber conseguido un resultado más dulce y bonito. Estas fotos reflejan como es ella y me siento feliz al pensar que estoy poniendo mi granito de arena en sus recuerdos de futuro.

 

Si queréis aprender a hacer fotos a vuestros hijos o mejorar las fotos que les hacéis, ya sea con la cámara o con el móvil, el próximo día 17 de Febrero, junto con mi compañera Eli Rico, impartiremos un curso de fotografía infantil en Terrassa. Aquí tenéis toda la información: CURSO DE FOTOGRAFÍA INFANTIL DREAMS.

 

Ahora os dejo con las fotos de mi pequeña Victòria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats