Fotografia de nadons a Terrassa - Gala

Gairebé vam veure néixer la Gala i ja té el seu primer any. Sempre diem que el temps passa de pressa, i és cert, però encara més ràpid passa a casa dels altres. Els nostres fills els veiem créixer però com els veiem cada dia no notem el canvi tan destacat. Però quan venen a l'estudi nens que fa gairebé un any o molts mesos que no veus, no puc més que sorprendrem i sí, donar la raó, el temps passa massa ràpid, i per tots.

 

És per això que cal reservar una sessió de nadó o pel primer any del vostre fill o filla, poseu-vos en contacte amb mi i trobarem una data a l'agenda. Podem fer la sessió amb pastís, sense, amb decoració, més natural i al vostre gust.

 

Casi vimos nacer a Gala y ya ha cumplido su primer añito. Siempre decimos que el tiempo pasa demasiado deprisa, pero aún más rápido pasa en casa de los demás. A nuestros hijos los vemos crecer pero como les vemos cada día no notamos un cambio tan destacado. Pero cuando vienen al estudio niños que hace casi un año o muchos meses que no has visto, no puedo más que sorprenderme y sí, dar la razón, el tiempo pasa demasiado rápido, y para todos.

 

Es por ello que es necesario reservar una sesión de bebé o por el primer año de vuestro hijo o hija, poneos en contacto conmigo y encontraremos una fecha en la agenda. Podemos hacer la sesión con pastel, sin él, con decoración, más natural y a vuestro gusto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats