Fotografia infantil a Terrassa - Els 3 bessons

Quan van entrar a l'estudi així vestits i tan bonics, el primer que vaig pensar va ser: Són les 3  bessones en nen!! I em va venir al cap la cançoneta... Un, dos, tres, són 3 bessones, us durem sols una estona...

 

Mai havia tingut trigèmins a l'estudi i va ser tota una experiència, una experiència fantàstica i molt divertida. T'adones que, tret que van néixer el mateix dia, cadascun d'ells és diferent, tan físicament com en caràcter. I he de donar les gràcies als pares i a la meva ajudant Iolanda, per estar atents en tot moment i que fessin tot el possible perquè la sessió fos un èxit.

 

Veieu que boniques van quedar les fotos i quina estona tan divertida que vam passar junts....

 

. . . . . . . . . . . . . . . . .

 

Cuando entraron en el estudio así vestidos y tan guapos, lo primero que pensé fue: ¡Son las 3 mellizas en niño! Y me vino a la cabeza la cancioncita... Un, dos, tres, las tres mellizas, un, dos, tres, veréis que risa...

 

Nunca había tenido trillizos en el estudio y fue toda una experiencia, una experiencia fantástica y muy divertida. Te das cuenta que, salvo que nacieron el mismo día, cada uno es diferente, tanto en físico como en carácter. Y tengo que dar las gracias a los papás y a mi ayudante Iolanda por estar atentos en todo momento y que hicieran todo lo posible para que la sesión fuera un éxito.

 

Mirad qué bonitas quedaron las fotos y qué ratito tan divertido que pasamos juntos...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PETIT INCÍS:

 

Us recordo que fins el 8 de juny teniu disponible el paquet de 30 cursos DIY valorats en més de 1.000 € per només 49,99 €.

Podeu llegir més -> AQUÍ

O podeu comprar-los directament -> AQUÍ

 

. . . . . . . . . .

 

PEQUEÑO INCISO:

 

Os recuerdo que hasta el 8 de Junio tenéis disponible el paquete de 30 cursos DIY valorados en más de 1.000 € por solo 49,99 €.

Podéis leer más -> AQUÍ

O comprarlos directamente -> AQUÍ

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats