Fotografia d'embaràs a Terrassa

No som poques les mares que sabem què se sent quan tornes a estar embarassada tenint ja fills adolescents. Quan esperàvem la nostra petita Victòria jo li feia moltes voltes al cap... En Lluís notarà molt la diferència en deixar de ser fill únic? Se l'estimarà? Passarem per la gelosia? Però tots aquests dubtes surten volant en el mateix moment que veus al teu fill gran sostenint la teva filla acabada d'estrenar als seus braços.

 

Segur que a la Mercè li passarà quelcom semblant, i estic segura que no faltaran mans per cuidar i acaronar el petit que ve en camí.

 

No somos  pocas las madres que sabemos qué se siente cuando vuelves a estar embarazada teniendo ya hijos adolescentes. Cuando esperábamos a la pequeña Victòria le di muchas vueltas a la cabeza... Lluís notará mucho la diferencia al dejar de ser hijo único? La querrá? Pasaremos por los celos? Pero todas estas dudas se esfuman en el mismo momento que ves a tu hijo mayor sosteniendo en brazos a tu hija recién estrenada.

 

Seguro que a Mercè le pasará algo parecido, y estoy segura que no faltarán manos para cuidar y mimar al pequeño que viene en camino.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats