Fotografia familiar a Terrassa - Especial dia de la mare

Amb motiu del dia de la mare vaig oferir una promoció molt atractiva i que ha tingut un gran èxit. Per l'estudi ja han passat moltes mares per tenir un record amb els seus fills i filles. I encara manquen moltes per passar ;)

 

Fer-se fotos amb els fills penso que, no és que sigui necessari, és que ha de ser obligatori. Per què? Perquè quan els nostres fills siguin grans i mirin els milers i milers de fotos que els hem fet, tant amb la càmera com amb el mòbil, pensaran: I la meva mare, on coi era?
Clar, la mare era darrer aquesta càmera o aquest mòbil i no li va passar pel cap que ella també forma part del moment.

 

En els meus cursos de fotografia sempre aconsello que ens fem fotos amb els nostres fills. No cal que siguin selfies, podem deixar la càmera o el mòbil a la nostra parella i que ens les faci. I no cal posar ni estar ben pentinat, no hem de tenir complexos, que si estic grassa, que si estic despentinada, que si avui faig mala cara... Puf, ximpleries! Pels nostres fills som les més guapes del món perquè ells sí que veuen més enllà del físic. Que som les seves mares, renoi, i que per a ells som el més gran del món. O deixeu de fer fotos als vostres fills perquè estan despentinats o tenen mala cara? Clar que no, perquè els veieu tal com són, el millor regal del món.

 

I tot just avui pensava: quina llàstima que pel dia de la mare no hagués tingut una cosa súper xula que anunciaré el dia 31 i que de ben segur els hagués encantat com a regal. Però com els agradarà tant, s'ho regalaran sense excusa, perquè sí, perquè s'ho mereixen!

 

Doncs ja sabeu, a fer-se fotos amb els vostres fills i si no, veniu a l'estudi que jo us les faig encantada i tindreu un record tan bonic com aquest:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats