Fotografia de comunions a Terrassa - Mar

Encara recordo la meva primera comunió, portava un vestit blau de floretes, no era un vestit de princesa ple de farbalans ni llaçades. Era un vestit de carrer, finet, amb el seu punt d'abella al pit, dels que penso que mai passen de moda. En mossèn Joan va ser qui va oficiar la cerimònia a la Sagrada Família i la meva mare va ser la meva catequista. Us podeu imaginar què representava per mi tenir a la meva mare a les classes de catequesi i després a l'altar ajudant al mossèn. Com és que la meva mare va acabar sent catequista temporal? Perquè el dia que vam anar a la parròquia a apuntar-me, el mossèn li va dir que faltava gent que volgués ensenyar als nens, i ella no s'ho va pensar. Clar que després a casa tot era... Eva, t'has après el pare nostre? A veure, ensenya'm com fas el senyal de la santa creu... I jo només pensava en el dia de la comunió, que passés i arribés la festa.


Les fotos me les va fer un amic de la meva mare, fotògraf aficionat però amb molta idea i molt bon gust. Tant era així que va ser el meu fotògraf al meu primer casament. A mi em feia il·lusió, però imagineu-vos a ell, que m'havia vist créixer. I qui m'havia de dir a mi que jo acabaria sent fotògrafa, que em marcaria tant l'afició d'en Jesús o del meu pare, que anava sempre amb la càmera a sobre.

 

Quan ara faig els reportatges de comunió penso si aquests nens i nenes recordaran en un futur qui va ser la seva fotògrafa en aquest dia tan especial, si els hauré deixat tal petjada que quan es casin, o tinguin un fill, o facin una festa, es recordaran de mi i els farà la mateixa il·lusió que a mi tornar a ser la seva fotògrafa.

 

Que tinguis un feliç dia, bonica Mar, i que el recordis per sempre.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats