Fotografia infantil a Terrassa - Pau

Arriben les vacances!! Que bé, oi? Pels nens, és clar, perquè per nosaltres, els 'grans', encara ens manquen uns dies, almenys a mi... I ara es presenta el gran problema: Què fer amb els nens a l'estiu? Sort dels casals, campus, colònies, esplais... i dels avis, no ens oblidem del seu gran paper quan els pares hem de treballar.

 

En el meu cas, el meu fill gran diguem que ja va pel seu compte, farà un curs d'estiu a la universitat, anirà a la platja amb els avis, es passarà hores i hores jugant a l'ordinador (per molts llibres i articles que llegeixi al respecte he resolt que és impossible tenir un adolescent allunyat d'un aparell electrònic. És el que hi ha, el que toca, i és una guerra perduda). La petita s'ho passarà pipa al casal d'estiu banyant-se a la piscina, fent treballs manuals, anant d'excursió... Quan jo era petita aquestes coses no existien però tenia els meus avis i la seva caseta a la falda de Montserrat, amb la piscina dels veïns, la bicicleta, molt aire lliure i molta natura... Cada dia que passa enyoro més d'aquells anys amb ells.

 

Què farà en Pau? Doncs segurament passar-s'ho pipa, perquè alegria i disposició no li manquen. Que passis molt bones vacances, guapíssim!!!

. . . . . . . . . .

 

¡Llegan las vacaciones! Qué bien, ¿verdad? Para los niños, claro, porque para nosotros, los 'mayores', aún nos quedan unos días, al menos a mí... Y ahora se presenta el gran problema: ¿Qué hacer con los niños en verano? Suerte de los campamentos, colonias, esplais... y de los abuelos, no nos olvidemos de su gran papel cuando los padres tenemos que trabajar.

 

En mi caso, mi hijo mayor digamos que ya va por su cuenta, hará un curso de verano en la universidad, irá a la playa con los abuelos, se pasará horas y horas jugando en el ordenador (por muchos libros y artículos que lea he resuelto que es imposible tener a un adolescente alejado de un aparato electrónico. Es lo que hay, lo que toca, y es una guerra perdida). La pequeña se lo pasará en grande en el campus de verano bañándose en la piscina, haciendo manualidades, yendo de excursión... Cuando yo era pequeña estas cosas no existían pero tenía a mis abuelos y su casita a pie de Montserrat, con la piscina de los vecinos, la bicicleta, mucho aire libre y mucha naturaleza... Cada día que pasa echo más de menos aquellos años con ellos.

 

¿Qué hará Pau? Pues seguramente pasárselo en grande, porque alegría y disposición no le faltan. Que pases muy buenas vacaciones, ¡guapísimo!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats