Fotografia familiar a Terrassa - Especial mares

Cada any em marco el mateix propòsit: Fer-me més fotos amb els meus fills. L'altre dia, buscant fotografies per un monogràfic que faré demà a Espai Moss, em vaig adonar que tinc fotos amb el meu fill i amb la meva filla, però no en tinc gairebé cap amb els dos alhora. Error!! Això no pot ser, Eva, em vaig dir, perquè sembla que no visquin junts. Així que el meu propòsit és fer-me moltes fotos amb ells dos junts.

 

 

Pel dia de la mare vall oferir una promoció molt xula i que ha animat a moltes mares a passar per l'estudi a fer-se unes quantes fotos amb els seus fills i el resultat no pot haver estat millor. La Laura em deia que amb 5 en tindria prou perquè ella sempre surt malament a les fotos. No és la primera, ni serà l'última que digui això (jo també ho dic), però quan ho escolto somric i penso: quan vegi el resultat ja m'ho dirà. I efectivament, la Laura, que sempre és molt ràpida escollint els seus arxius, aquest cop ha trigat més del compte perquè no sabia quins escollir, li agradaven totes les fotos i al final no va poder quedar-se només amb 5.

 

I segueixo somrient i pensant: com som les dones, tan crítiques amb nosaltres mateixes i no ens posem en el lloc dels nostres fills, que en un futur voldran veure fotos de la seva mare i sempre pensaran, però què guapa era i és, renoi!

 

. . . . . . . . . .

 

Cada año me marco el mismo propósito: Hacerme más fotos con mis hijos. El otro día, buscando fotos para un monográfico que impartiré mañana en Espai Moss, me di cuenta que tengo fotos con mi hijo y con mi hija, pero no tengo casi ninguna con los dos a la vez. ¡Error! Esto no puede ser, Eva, me dije, porque parece que no vivan juntos. Así que mi propósito es hacerme muchas fotos con los dos juntos.

 

Para el día de la madre ofrecí una promoción muy chula y que ha animado a muchas madres a pasar por el estudio a hacerse unas cuantas fotos con sus hijos, y el resultado no podría haber sido mejor. Laura me decía que con 5 tendría suficiente porque ella siempre sale mal en las fotos. No es la primera, no será la última que diga esto (yo también lo digo), pero cuando lo escucho, sonrío y pienso: cuando vea el resultado ya me lo dirá. Y, efectivamente, Laura, que siempre es muy rápida escogiendo sus archivos, esta vez ha tardado más de la cuenta porque no sabía cuáles escoger, le gustaban todas las fotos y al final no pudo quedarse solo con 5.

 

Y sigo sonriendo y pensando: cómo somos las mujeres tan críticas con nosotras mismas y no nos ponemos en el lugar de nuestros hijos, que en un futuro querrán ver fotos de su madre y siempre pensarán: pero qué guapa era y es, ¡jolín!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats