La Victòria en fa 5!

Avui és un dia molt especial, la meva filla petita en fa 5!

 

5 anys de jugar hores i hores a les cartes de Peppa Pig, al memory, a cotxes i a Barbies. I ara a les ninetes LOL. 5 anys veient Dora l'exploradora, My little pony, Patrulla Canina i en Mic. 5 anys cantant les cançons de Mainasons i de Damaris Gelabert. Bé, i Shakira i Enrique Iglesias.

 

5 anys on ella m'ha ensenyat que no hi ha colors de nens i de nenes. I tampoc jocs. Que no hi ha nens lletjos físicament, que els lletjos són els que se'n riuen. M'ha ensenyat que cadascú de nosaltres té el seu temps i que si un no vol dir el seu nom a un desconegut, no s'ha de dir. Si un no vol fer un petó quan no li ve de gust, l'hem de respectar. He après que es pot combinar una faldilla o un vestit amb esportives i que es pot dormir amb diadema al cap o abraçada a un nou conte.

 

Ella és pura alegria, omple la nostra llar de rialles constantment. Es miralla i es diu que és guapa, i al moment marca muscles als braços i diu: mira que forta que sóc també. Menja verdura perquè la farà molt alta i forta, i peix perquè així serà més llesta. Encara que prefereix les llaminadures i qualsevol cosa amb xocolata. I el fuet. A casa mai pot faltar el fuet.

 

És una nena molt sensible, no li agraden els crits ni les baralles, de seguida demana abraçades i petons. Molts petons. Menja'm a petons, mimi, em diu cada matí.

 

Per molts anys, bonica. T'estimem tant com tu a nosaltres, o més. D'aquí a la lluna i mil voltes al sol. O més. Més. Més.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Tornar a dalt

@ 2010-2020 La Bicicleta Vermella d'Eva Ruiz  · eva@labicicletavermella.cat · Tel: 687549700 · Terrassa (Barcelona)

Tots els drets reservats